ROBIN kiest voor Surfly om scherm delen mogelijk te maken.

Het Nederlandse technologie- en consultancybedrijf ROBIN, biedt vanaf vandaag ook web sharing aan in haar klantcontactsoftware. Hiervoor heeft ROBIN de cobrowsing-technologie van Surfly geïntegreerd. Sales- & servicemedewerkers kunnen nu via hun eigen website niet alleen chatten met klanten, maar ook hun scherm delen.

Amsterdam, 29 oktober 2015 – ROBIN, specialist in e-commerce customer service, breidt haar product uit met de mogelijkheid om je scherm te delen. Hiervoor is ROBIN een samenwerking aangegaan met Surfly. Door de integratie van Surfly kunnen klanten en medewerkers van online retailers gemakkelijk samen browsen binnen de shop.

Naast het efficiënt managen en verbeteren van klanttevredenheid, stelt ROBIN online retailers in staat om met persoonlijke service méér te verkopen. Door de integratie van cobrowsing kunnen sales- en servicemedewerkers hun klanten nu nog beter helpen bij het maken van de juiste aankoopbeslissing.

“Wij zien cobrowsing als een waardevolle toevoeging aan ROBIN omdat het teams van online retailers helpt om gesprekken met klanten te converteren in orders.” zegt Patrick Speijers, CEO & oprichter van ROBIN. “Surfly is super gemakkelijk in het gebruik en is naadloos geïntegreerd in het ROBIN-dashboard en contactwidget. De eerste ROBIN-klanten, waaronder Cameraland en dierenapotheker.nl, zijn inmiddels gestart met de implementatie van ROBIN inclusief cobrowsing. We verwachten dat er dit jaar nog meer zullen volgen.”

“Er is een groeiende vraag van bedrijven naar innovatieve en efficiënte oplossingen om online klantcontact persoonlijk te maken. Wij merken dat gemak en kwaliteit daarbij belangrijke voorwaarden zijn. Surfly maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier online en real-time met klanten te communiceren.” Nicholas Piël, CEO en oprichter van Surfly.

Voor meer informatie over Surfly en de geavanceerde co-browse technologie, kijk op https://www.surfly.com.

Voor meer informatie over ROBIN & e-commerce customer service, kijk op http://www.robinhq.nl

E1ynvfKsenv9byQwfPMCgPTAhKyIyqK-hmbqRxlxYV8

Over Surfly

Surfly heeft een innovatieve oplossing ontwikkeld voor het delen van web-sessies. Surfly is simpel; ga naar ‘surfly.com’ vul een website in en deel deze met een ander. Surfly is snel; het werkt zonder dat er extra software gedownload hoeft te worden. Surfly is veilig; de toegankelijkheid geldt alleen voor het specifieke venster, er wordt geen toegang tot de volledig computer verleend. Zie voor beeldmateriaal onze mediakit.

Over ROBIN

ROBIN is een Nederlands technologie- en consultancybedrijf gespecialiseerd in eCommerce-klantenservice. ROBIN helpt retailmerken om zich met persoonlijke service te onderscheiden van de concurrentie en meer te verkopen. ROBIN-software stelt retailers in staat klanttevredenheid efficiënt te managen en te verbeteren, shoppers op het juiste moment uit te nodigen voor een chat en gesprekken met klanten te converteren in orders. Het ROBIN team begeleidt, implementeert, monitort, analyseert en adviseert. Samen van ambitie naar resultaat. Gegarandeerd meer sales. Dat is onze belofte.